Tohaco trailerverhuur
Tohaco trailerverhuur
Tohaco trailerverhuur
Tohaco trailerverhuur
Tohaco trailerverhuur
Tohaco trailerverhuur
Tohaco trailerverhuur
Tohaco trailerverhuur
Tohaco trailerverhuur

Tohaco motortrailer verhuur

Voor verhuur heeft Tohaco motortrailers beschikbaar, voorzien van compleet luchtveersysteem.
Met dit veersysteem hebt u alle gemakken van luchtvering: een afzinkbare laadvloer, een zeer comfortabele wegligging en bijzonder veilig laden en lossen. De trailers zijn geschikt voor het vervoer van de meeste soorten motoren, ook twee zware motoren.

De huurtrailers zijn voorzien van een RVS kist tussen de disselbalken waarin gemakkelijk toegankelijk het veersysteem zit gemonteerd. Met een elektrische compressor en 2 handbediende ventielen kunt u eenvoudig de laadvloer laten zakken en weer terug op rijhoogte zetten. Comfortabeler was u nog nooit onderweg!

De trailer wordt verhuurd compleet met motorsteunen, spanbanden, acculader, slot, 7-13 verloop, alles wat u nodig hebt om met de trailer op pad te kunnen.

Specificaties


Tohaco type: MO116/2515TV
Maximaal Toelaatbare Massa (MTM): 1600 kg
Eigen gewicht: 405 kg
Laadvermogen: Ca. 1195 kg
Formaat laadvloer LxB: 250 x 150 cm excl. stalen oprijstrook en excl. stalen delen aan de zijkanten.
Lengte: 410 cm
Breedte: 212 cm
Stekker: 13-polig Jaeger, verloopstuk naar 7-polig beschikbaar.

Controleer de toegelaten aanhangermassa geremd voor uw auto. Dit staat op het kenteken vermeld. Of kijk op https://ovi.rdw.nl/. Controleer tevens de geldigheid van uw rijbewijs.

Controleer of u over het juiste rijbewijs beschikt om deze geremende aanhangwagen met een maximaal toelaatbare massa van 1600kg te mogen trekken: https://www.rijksoverheid.nl.

Tarieven verhuur motortrailer

Tarieven Motortrailer MO116/2515TV inclusief BTW.
Dag € 60,00
Weekend € 120,00
1 week € 210,00
2 weken € 335,00
3 weken € 445,00

Een weekend: indien beschikbaar van vrijdagmiddag 12.00 uur tot maandagmiddag 12.00 uur. Andere tijden in overleg en op basis van beschikbaarheid.

Een week: van vrijdagmiddag tot uiterlijk vrijdagochtend de week erop. Andere tijden in overleg en op basis van beschikbaarheid.

In de maanden juli en augustus minimale huurperiode 1 week. Kortere periode in overleg en alleen op basis van beschikbaarheid.
 

Direct reserveren

Voor reservering kunt u contact opnemen door onderstaande gegevens in te vullen, of per mail via info@tohaco.nl of belt u +31 (0)493-380639 of +31(0)6-46 831 555.

De trailer dient in Liessel (NB) opgehaald en terug gebracht te worden.

Een reservering is geldig na ondertekening van de huurovereenkomst door beide partijen én na ontvangst van betaling van de huursom.

Vul hieronder uw gegevens in:

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.