Vrijblijvend een prijs opvragen?

Prijs opvragen

Motortrailer

Uniek in Nederland: luchtgeveerde motoraanhangwagen

Op zoek naar een manier om uw motor te vervoeren? Zoek niet verder en ontdek de aanhangwagen van de toekomst: de luchtgeveerde motortransporter van Tohaco.

Extreem comfortabel rijgedrag door luchtvering

Een luchtgeveerde motoraanhangwagen voorziet in een extreem comfortabel rijgedrag, omdat de aanhangwagen altijd optimaal geveerd is, zowel met als zonder lading! Het luchtveerysteem filtert als het ware de oneffenheden uit het wegdek, waardoor er minder energie (trillingen) wordt overgedragen aan de lading en de inzittenden van het trekkend voertuig. 

Super wegligging met deze unieke motortrailer

Het luchtveersysteem in combinatie met het lage zwaartepunt en de speciaal aangepaste schokdempers, zorgen voor een betere wegligging en dat het voertuig koersvaster wordt. Dit resulteert bovendien in een vermindering van de bandenslijtage. “Springen en dansen” op een slecht wegdek, zoals bij een conventioneel geveerde motoraanhangwagen, behoort tot het verleden. Een proefrit zal u ervan overtuigen dat rijden met een luchtgeveerde motoraanhangwagen een compleet nieuwe ervaring wordt.motortransporter-tohaco-motoraanhanger

Ongekend laadgemak zonder oprijplaten

Met één druk op de knop is de laadvloer van de motortrailer afzinkbaar. De oprijhoek die ontstaat is minimaal, zodat u gemakkelijk en vooral veilig met de motor op de aanhangwagen kunt rijden. Doordat het gebruik van oprijplaten of een laadklep verleden tijd is heeft u minder ruimte nodig om uw motor op de trailer te laden. Eenvoudig wordt de laadvloer weer op de vaste rijhoogte van de motortrailer gezet.

Motortransporter van Tohaco

De Tohaco motortransporter brengt alle wensen voor het feilloos vervoeren van uw motor samen. De aanhangwagen is ontwikkeld in samenwerking met ervaren motorrijders. Lees hier meer over de Tohaco motortransporter. U kunt ook een vrijblijvende prijs of een proefrit aanvragen.

motortrailer_4

motortransporter-aanhanger_45

Meer informatie?

Download brochure