Machinetransporter

Uniek in Nederland: luchtgeveerde machine aanhangwagen

Waarom een aanhangwagen met luchtvering?

Een aanhangwagen met luchtvering heeft een extreem comfortabel rijgedrag, een uniek gemak bij laden en lossen en is bovendien bijzonder veilig en betrouwbaar. Kortom, het is de aanhangwagen van de toekomst. Het gebruik van luchtvering op een aanhangwagen is een vooruitstrevende ontwikkeling die nog niet in deze vorm verkrijgbaar was op de Nederlandse markt. 

Extreem comfortabel rijgedrag door luchtvering

Een luchtgeveerde machinetransporter voorziet in een extreem comfortabel rijgedrag, omdat de aanhangwagen altijd optimaal geveerd is, zowel in beladen als in onbeladen toestand! Het luchtveringsysteem filtert als het ware de oneffenheden uit het wegdek, waardoor er minder energie (trillingen) wordt overgedragen aan de lading en de inzittenden van het trekkend voertuig. Door het lage zwaartepunt en het laden tussen de wielen is de aanhangwagen uiterst stabiel en zeer veilig. Ook bij zware ladingen zoals een hoogwerker.

Super wegligging met deze unieke machinetransporter

Het luchtveersysteem in combinatie met het lage zwaartepunt en de speciaal aangepaste schokdempers, zorgen voor een betere wegligging en dat het voertuig koersvaster wordt. Dit resulteert bovendien in een vermindering van de bandenslijtage. “Springen en dansen” op een slecht wegdek, zoals bij een conventioneel geveerde machinetransporter, behoort tot het verleden. Een proefrit zal u ervan overtuigen dat rijden met een luchtgeveerde machinetransporter een compleet  andere dimensie krijgt.

aanhanger-hoogwerker-te-koop

Uniek gemak bij laden en lossen

Met één druk op de knop is de laadvloer afzinkbaar en kan de laadvloer van de machinetransporter aan de achterzijde vrijwel vlak gelegd worden. De oprijhoek die ontstaat is zeer minimaal, zodat laden van bijvoorbeeld werkmaterieel en machines met een geringe bodemvrijheid geen enkel probleem oplevert. Een palletwagen, rolcontainer of hoogwerker kunt u moeiteloos laden en lossen met deze aanhangwagen. Doordat het gebruik van oprijplaten of een laadklep verleden tijd is heeft u bovendien minder ruimte nodig om te laden en lossen.

Machinetransporter van Tohaco

De Tohaco machinetransporter is in verschillende maten leverbaar. Bekijk meer foto’s en specificaties van de Tohaco machinetransporter. U kunt ook een vrijblijvende prijs of een proefrit aanvragen.

 

tohaco-machinetransporter-lichtgeveerd-1

tohaco-machinetransporter-lichtgeveerd-5

Vrijblijvend een prijs opvragen?

Prijs opvragen

Meer informatie?

Download brochure