Terug naar het overzicht

Vacature sales manager

Tohaco in Liessel, opgericht in 2012, is een jonge en groeiende onderneming.
Wij bouwen lichte aanhangwagens (tot 3500kg) met elektronisch luchtveersysteem wat een ongelooflijk laadgemak combineert met een super wegligging en een ongeëvenaard rijcomfort.
Met een aantal enthousiaste en goed opgeleide medewerkers werken wij aan onze luchtgeveerde aanhangwagens. Deze worden volledig in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Een volledig Nederlands product.

Wij komen graag in contact met een commerciële, accurate duizendpoot die “als een ondernemer” kan functioneren.

Sales Manager

Onze nieuwe collega bepaald mede de toekomstige plannen en heeft de kwaliteiten om een marketingconcept en verkoopplan op te zetten.

Neemt verantwoordelijkheid hiervoor en geeft mede uitvoering aan deze strategie, die moet leiden tot een significante schaalvergroting.

Functie informatie:

 • Is Proactief en gaat steeds op zoek naar nieuwe kansen, zowel off-line als online.
 • Onderhoud commerciële contacten met onze dealers en onze eindklanten.
 • Een van de doelen is zorgen voor gestage groei door uitbreiding van het dealernetwerk.
 • Hij of zij vertegenwoordigd Tohaco vanuit onze vestiging in Liessel, maar ook buiten de deur, in binnen- en buitenland.
 • Verzorgd samen met collega’s alle voorkomende werkzaamheden die samenhangen met de verkoop. Geeft mede input en vorm aan website, social media uitingen en het samenstellen van verkoop en product ondersteunende documentatie.
 • Geeft waar nodig ondersteuning bij inkoop, in werkplaats en bij facilitaire zaken.
 • Is veelal in onze vestiging in Liessel maar ook regelmatig onderweg.


Basis voor succes:

Wij zijn op zoek naar een optimistische professional met HBO denk en werkniveau. Je stelt je op als een ondernemer en hebt een hands-on mentaliteit. Je voelt je verantwoordelijk voor je taken maar ook daarbuiten. Je bent communicatief vaardig en beschikt over uitstekende taalvaardigheden in Nederlands, Duits en Engels. Technisch inzicht en ervaring met het maken van strategische plannen is een belangrijke pre voor deze rol.

Aanbod:
Een kans als “ondernemer” waarbij je samenwerkt in een klein, gemotiveerd en gezellig team.
Een bijzonder afwisselende functie, met veel vrijheid en ruimte voor initiatief en zelfontplooiing in een dynamische branche.
Een baan waarbij je voor een groot deel zelf je agenda bepaald.
Qua arbeidsvoorwaarden kun je rekening houden met:

 • Salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • 25 Vakantiedagen
 • CAO metaalbewerkingsbedrijf
 • Pensioenregeling


Interesse:

Dan zien wij jou reactie met belangstelling tegemoet. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Berry Hurkmans bereikbaar via telefoonnummer 06-46831555 of e-mail adres info@tohaco.nl

Tohaco BV
Willige Laagt 8
5757PZ Liessel
0493-380639
www.tohaco.nl