Luchtgeveerde aanhanger

Uniek in Nederland: luchtgeveerde aanhangwagens

Waarom een aanhangwagen met luchtvering?

Een aanhangwagen met luchtvering heeft een extreem comfortabel rijgedrag, een uniek gemak bij laden en lossen en is bovendien bijzonder veilig en betrouwbaar. Kortom, het is de aanhangwagen van de toekomst. Het gebruik van luchtvering op een aanhangwagen is een vooruitstrevende ontwikkeling die nog niet in deze vorm verkrijgbaar was op de Nederlandse markt.

aanhangwagen-kopen

Niveauregeling

De Tohaco aanhangwagen beschikt desgewenst over een niveau-regeling die zich automatisch aanpast aan uw vracht. De elektronische regeling zorgt ervoor dat, onafhankelijk van de hoeveelheid belading,  de aanhanger altijd de voorgeprogrammeerde rijhoogte heeft. Ook een niveauverschil in belading tussen links en rechts wordt gecorrigeerd. Dus bij rijden, zónder lading of mét lading, áltijd hetzelfde rijcomfort! De constante rijhoogte heeft tevens een gunstige invloed op het brandstofverbruik van het trekkend voertuig. 

Werking elektronisch luchtveersysteem van Tohaco

Onder het chassis zijn aan beiden zijden hoogtesensoren gemonteerd. Deze hoogtesensoren meten continu  de rijhoogte van het voertuig. Deze informatie wordt naar de elektronische regeleenheid gestuurd, die op haar beurt de compressor opdracht geeft, afhankelijk van de situatie, lucht in de veerbalgen te pompen, of lucht af te laten. De compressor is voorzien van een luchtdroger voor probleemloos werken onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Naast het elektronische veersysteem is er voor een aantal modellen, o.a. voor de motortrailer, ook een voordeliger handbediend veersysteem beschikbaar. Geen elektronica, wel net zo veilig, dezelfde rij-eigenschappen, en uiteraard afzinkbaar.

Productie Tohaco

De Tohaco is een Nederlands product wat ook volledig in Nederland wordt geproduceerd. Zowel de constructie van het chassis als de assemblage vindt volledig plaats in eigen fabriek. Door samen te werken met gerenommeerde leveranciers worden onze aanhangwagens opgebouwd met de beste componenten in de markt verkrijgbaar.

Luchtgeveerde aanhangwagens van Tohaco

De Tohaco aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en bestemd voor verschillende soorten van transport, zoals voor het vervoeren van motoren (de motor) het vervoeren van werkmaterieel, hoogwerkers, pallets, of auto’s. Andere wensen, laadvermogen of afmetingen? Vraag naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende prijs of een proefrit aan.

 

tohaco-machinetransporter-lichtgeveerd-7

tohaco-autotransporter-lichtgeveerd-4

Vrijblijvend een prijs opvragen?

Prijs opvragen

Meer informatie?

Download brochure